Nu een uitvaart? Bel ons nu: 088 – 848 82 27
24/7 Online

Thuisopbaring & Crematie

Je hebt gekozen voor een thuisuitvaart gevolgd door een crematie. Lees hieronder wat wij dan voor jullie regelen.

Regelen van de uitvaart
Afspraken met gemeente, leveranciers en crematorium maken wij voor je.  Zo verzorgen wij de wettelijke aangifte van overlijden in de gemeente waar het overlijden heeft plaatsen gevonden. We zorgen voor de Akte van Overlijden en het Verlof tot Cremeren. Doordat wij de logistieke en administratieve taken uit handen nemen, kunnen jullie je volledige richten op de overledene en elkaar. 

Vervoer naar huis
Is de overledene overledene in hospice of zorginstelling? Dan regelen wij dat de overledene zo snel mogelijk weer thuis komt. 


Verzorgen en opbaren van de overledene
De overledene kan door ons worden verzorgd en gekleed. Doen jullie dat liever zelf of met onze assistentie? Dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Jullie bepalen zelf wat je wel of juist liever niet doet. Het kammen van de haren, verzorgen van de nagels, het kleden, allemaal zaken die jullie zelf kunnen uitvoeren.  Na het kleden en verzorgen kunnen we de overledene opbaren op bed of in een uitvaartkist. Wij zorgen voor de benodigde koelelementen zodat het lichaam in een zo goed mogelijke conditie blijft. Heeft de overledene een pacemaker of ICD, dan zullen we deze voor crematie verwijderen.

Controle van de opbaring
De dagen tussen overlijden en de uitvaart verblijft de overledene thuis zodat jullie op elk gewenst moment bij de overledene kunnen zijn. In alle rust en in je eigen sfeer. Indien gewenst kunnen wij tussentijds controleren of de opbaring goed verloopt.

Overbrengen naar het crematorium van onze keuze
Op de dag van het definitieve afscheid komt een rouwauto thuis om de overledene over te brengen naar het crematorium van onze keuze. Jullie kunnen thuis afscheid nemen, of in de straat samen met de buren. Jullie gaan dus in principe niet mee naar het crematorium. Mochten jullie wèl mee willen naar het crematorium, neem dan contact met ons op via 06-4897 4500 of info@thuisuitvaart.nl. Daar kunnen extra kosten mee gemoeid zijn.

crematie

Een mooi afscheid thuis
gevolgd door een crematie.

Vanaf € 2.995,-

Kies deze uitvaart

Kies hier extra mogelijkheden:

Nabestaandenzorg:

keuze ongedaan maken

Beoordelingen

“"Wij zijn zeer tevreden met Peter en Ria van Amstel Uitvaart. Het is uiteindelijk veel fijner zonder begrafenis ondernemer omdat je alles op je eigen manier kunt invullen en Peter voor “basis” zorgt die nodig is bij een uitvaart zoals de kist, de koeling, Ria die hielp met thuisopbaring en onze chauffeur was. Er is toch niets mooiers dan alles verder op je eigen manier te kunnen doen voor de uitvaart? Zo hebben we de dienst helemaal zelf gedaan en de kist beschilderd met alle kleinkinderen van onze vader. Perfecte service en allebei goed bereikbaar en altijd bereid al je vragen te beantwoorden. Ik zou zo weer een uitvaart met ze doen! Dank voor jullie hulp."”

Lia

5

“Uiterst goede ervaring betreft het professionele en respectvolle contact met Peter van Schaik, zowel de crematie van onze moeder als de administratieve en financiële afhandeling is naar alle tevredenheid verlopen. Er is alle ruimte voor eigen wensen en er wordt met je mee gedacht. Alle goeds betreft Amstel Uitvaarten!”

Marcel de Bruin

5