Nu een uitvaart? Bel ons nu: 088 – 848 82 27
24/7 Online

Thuisopbaring & Begrafenis

Je hebt gekozen voor een thuisuitvaart gevolgd door een begrafenis. Lees hieronder wat wij dan voor jullie regelen.

Regelen van de uitvaart
Afspraken met gemeente, leveranciers, en de begraafplaats maken wij voor je.  Zo verzorgen wij de aangifte van overlijden in de gemeente van overlijden, de Akte van Overlijden en het verlof tot begraven. Doordat wij de logistieke en administratieve taken uit handen nemen, kunnen jullie je volledige richten op de overledene en elkaar.

Vervoer naar huis
Is de overledene overledene in een ziekenhuis, hospice of zorginstelling? Dan regelen wij dat de overledene zo snel mogelijk weer thuis komt.   

Verzorgen en opbaren van de overledene
De overledene kan door ons worden verzorgd en gekleed. Doen jullie dat liever zelf of met onze assistentie? Dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Jullie bepalen zelf wat je wel of juist liever niet doet. Het kammen van de haren, verzorgen van de nagels, het kleden, allemaal zaken die jullie zelf kunnen uitvoeren.  Na het kleden en verzorgen kunnen we de overledene opbaren op bed of in een uitvaartkist. Wij zorgen voor de benodigde koelelementen zodat het lichaam in een zo goed mogelijke conditie blijft. 

Controle van de opbaring
De dagen tussen overlijden en de uitvaart verblijft de overledene thuis zodat jullie op elk gewenst moment bij de overledene kunnen zijn. In alle rust en in je eigen sfeer. Indien gewenst kunnen wij tussentijds controleren of de opbaring goed verloopt.

Overbrengen naar de begraafplaats
Op de dag van het definitieve afscheid komt een rouwauto thuis om de overledene over te brengen naar de begraafplaats. Jullie kunnen thuis afscheid nemen, of in de straat samen met de buren. Ook is het mogelijk dat jullie je dierbare begeleiden naar de begraafplaats en naar het graf. Standaard zit in ons pakket een algemeen graf op een door ons geselecteerde begraafplaats. Een algemeen graf is een huurgraf met een maximale grafrust van 10 jaar. Deze kan niet worden verlengd. Naast een algemeen graf bestaan er ook particuliere graven. Hier bepaalt de eigenaar zelf wie er in worden begraven en verlengen is mogelijk per 10 jaar. Kiezen jullie liever voor een particulier graf? Of een andere begraafplaats? Dat is altijd mogelijk! We kunnen jullie van dienst zijn op alle begraafplaatsen in Nederland. Eventuele meerkosten worden dan tegen kostprijs doorberekend. 

begrafenis

Een mooi afscheid thuis
gevolgd door een begrafenis.

Vanaf € 3.695,-

Kies deze uitvaart

Beoordelingen

“Wij zijn ontzettend fijn geholpen door Amstel Uitvaarten toen onze vader plotseling overleed.

We hadden nog nooit een begrafenis hoeven regelen en er komt echt heel veel op je af. Dus het was echt heel fijn om mensen om je heen te hebben te hebben die overal verstand van hebben, zaken voor je regelen/bellen en mee denken ook over je budget.

Bedankt voor alles!”

Els

5